Nezaplatila za klieštiky. Požičané peniaze nevrátil. Kradli elektrické káble. Otec pichol syna.

24.01.2012 Celý región

Nezaplatila za klieštiky:
Z prečinu krádeže obvinili včera humenskí policajti 34 ročnú ženu z obce Papín, okr. Humenné.
Obvinená žena prišla počas nedeľňajšieho popoludnia do jedného z humenských obchodných domov. Na oddelení drogérie rozbalila klieštiky na nechty a tieto si vložila do svojej kabelky. Následne bez zaplatenia prešla cez pokladňu, pričom tu bola zadržaná pracovníkom bezpečnostnej služby. Keďže za obdobný čin bola v predchádzajúcich dvanástich mesiacoch postihnutá bloková pokuta, tentokrát už bola obvinená z prečinu krádeže. Stíhaná je na slobode.

Požičané peniaze nevrátil:
Svidnícki policajti vzniesli včera obvinenie pre prečin podvodu 28 ročnému mužovi z obce Repejov, okr. Medzilaborce.
Obvinený muž si mal v septembri 2010 požičať od rovnako starej ženy z obce Rovné 800.- €. Tieto mal na základe ústnej dohody a čestného vyhlásenia splatiť v šiestich mesačných splátkach každú vo výške 133,33.-€. Do dnešného dňa však tak nespravil a nezaplatil ani jednu splátku. Polícia obvineného muža stíha na slobode.

Kradli elektrické káble:
Štyroch mužov (17r. – 37r.) z obce Šarišské Jastrabie, okr. Stará Ľubovňa, obvinili včera policajti z Ľubotína z prečinu krádeže, spáchaného formou spolupáchateľstva.
Obvinená štvorica sa mala 7.1.2012 v popoludňajších hodinách vlámať do plechového senníka v obci Kyjov a ukradnúť odtiaľ elektrické káble. Spôsobená škoda bola vyčíslená na najmenej 1 135,50.- €.

Otec pichol syna:
Bardejovský policajný vyšetrovateľ vzniesol včera obvinenie za zločin ublíženia na zdraví v štádiu pokusu 50 ročnému mužovi z obce Petrová, okr. Bardejov.
Na Štedrý deň (24.12.2011) vo večerných hodinách niesol domov opitého obvinené jeho vlastný syn (29r.). Otca si prehodil cez plece, pričom počas cesty domov otec vybral viacúčelovým skladací vreckový nôž a niekoľkokrát ním pichol syna do chrbta. Ten utrpel 4 bodné s predbežnou dobou liečenia 21 dní. Polícia muža stíha na slobode.
 

Vyberte región